Επίσκεψη στο Athens Science Festival

Την Τρίτη 16/4/2024 οι μαθητές μας επισκέφτηκαν το Athens Science Festival (Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας) στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Μέσα από πειράματα, παρουσιάσεις και δραστηριότητες, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν την επιστήμη και την τεχνολογία με άλλο μάτι.

Ολυμπιακή εβδομάδα: ” Στο δρόμο για το Παρίσι”

Το σχολείο μας συμμετείχε στην ολυμπιακή εβδομάδα από 22/4/2024 έως 26/4/2024 “Στο δρόμο για το Παρίσι”.

Οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση τους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλική Μιλλούση και είχαν τη δυνατότητα να στείλουν τις ερωτήσεις τους και τις ευχές τους για καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι.

Βιωματική Δράση με τη εκπαιδευτική ομάδα “Απ’ ουσία”

Την Παρασκευή 19/4/2024 οι μαθητές της Β Γυμνασίου συμμετείχαν σε βιωματική δράση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με την εκπαιδευτική ομάδα “απ΄Ουσία”

Το θέμα της δράσης ήταν:

Διακρίνοντας τις διακρίσεις: 
Προκαταλήψεις-Στερεότυπα-Διακρίσεις (έμφυλες, θρησκευτικές, φυλετικές, ή οφειλόμενες σε οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας)-Δικαιώματα”

Αγώνας πινγκ πογκ

Την Παρασκευή 12/4/2024 η ομάδα πινγκ πονγκ του σχολείου μας συνάντησε στο 68ο Γυμνάσιο Αθηνών τους συμπαίκτες τους και απόλαυσαν φιλικούς αγώνες!

Πολλές ευχαριστίες στον κο Σουβλίδη για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία στο 68ο Γυμνάσιο.

Επίσκεψη σε εργαστήρια επαγγελματικής σχολής ΕΠΑΣ Γαλατσίου

Την Παρασκευή 12/4/2024 οι μαθητές του Γ1 και Γ4 ενημερώθηκαν και δούλεψαν στα εργαστήρια μαγειρικής, αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής της ΕΠΑΣ Γαλατσίου.

Ζύμωσαν, φούρνισαν και στο τέλος γεύτηκαν τις δημιουργίες τους!

Ψηφιακή πλατφόρμα αναφοράς περιστατικού ενδοσχολικής βίας

Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμη η ψηφιακή πλατφόρμα αναφοράς περιστατικού ενδοσχολικής βίας & φαινομένων εκφοβισμού. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: https://stop-bullying.gov.gr/

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη σύνδεσή σας , μπορείτε να μεταβείτε στα εγχειρίδια χρήσης που είναι αναρτημένα στον οικείο τόπο για περισσότερες πληροφορίες

Επίσκεψη στο σχολείο μας της Εθνικής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ

Την Πέμπτη 11/4/2024 επισκέφθηκε το σχολείο μας η Εθνική Ομοσπονδία ΑΜΕΑ.

Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα παραολυμπιακά αθλήματα :

Πετοσφαίριση (volley) καθήμενων, κολύμβηση , Μπότσια (boccia).

Λήξη μαθημάτων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2023-2024

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β ́2086 /07-04-2024 ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του σχολικού έτους 2023-2024 των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και Γυμνασίων των
Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της Χώρας, ορίζεται η 29η Μαΐου 2024, ημέρα Τετάρτη

1 2