Ενημέρωση γονέων για την εκπαιδευτική εκδρομή στο Cern

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας οι γονείς των μαθητών που θα συμμετέχουν στην εκπαιδευτική εκδρομή στο Cern ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα.

Η κυρία Μανιάτη αναφέρθηκε στον επιστημονικό στόχο της εκδρομής και στο περιεχόμενο της δράσης στο Cern και η κυρία Ματσούκα τον κανονισμό της εκδρομής. Οι ίδιοι οι μαθητές που θα ταξιδέψουν ετοίμασαν ξενάγηση και την παρουσίασαν , ενώ εκπρόσωπος του τουριστικού γραφείου IQHolidays απάντησε σε ερωτήσεις των γονέων .

Θεατρική Παράσταση

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές Μάριο Κωστόπουλο, Άννα Αθανασίου, Καμίτση Παναγιώτη του Β1 και Σαρδέλη Παναγιώτα, Σεφερίδη Γεωργία του Β2 που ανέβασαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου-Καμίνι, το Σάββατο 27/01/24 την επιθεώρηση “Όπως λάχει εμείς οι βλάχοι ή μήπως όχι;” και σκόρπισαν γέλιο σε μαθητές , γονείς , καθηγητές.

FAKELESS: Ενισχύοντας την άμυνα απέναντι στην παραπληροφόρηση

Στις 23/1/24 το τμήμα Β4 του σχολείου μας, μαζί με την υπεύθυνη καθηγήτρια του, κα Ξανθοπούλου, και την φιλόλογο του, κα Χιώτη, επισκέφτηκε το Γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε (GOETHE IΝSTITUT) και συμμετείχε στο διαδραστικό πρόγραμμα FAKELESS με στόχο τον εγγραμματισμό στα μέσα επικοινωνία και τη βελτίωση της συνειδητής χρήσης των πληροφοριών, που παρέχονται από τα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε υλικό από το πρόγραμμα:

Ενημέρωση για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου παρακολούθησαν δίωρη ενημερωτική εκδήλωση από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους κινδύνους στο διαδίκτυο και για το πως μπορούν να προφυλαχθούν.

Συγχαρητήρια!!

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τον μαθητή της Β’ Γυμνασίου Φραγκούλη Αλέξανδρο, που ήταν επιτυχών στον 84ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό του Θαλή και προκρίθηκε για τον Διαγωνισμό “Ευκλείδης”.

1 2