νέα / ανακοινώσεις

Αφιέρωμα στη θεατρική παράσταση «Μήδειες» από το θεατρικό εργαστήρι του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου .

Βαθμοί ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ Προαγωγικές / Απολυτήριες Εξετάσεις περιόδου Ιουνίου 2018 αρχίζουν την Πέμπτη 21-6 και θα διαρκέσουν έως και την Τρίτη 26-6.

Καλή Επιτυχία!!!

Εικ. 1 : Πρόγραμμα Επαναληπτικών Εξετάσεων Ιουνίου 2018

 

Βαθμοί ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα αποτελέσματα των Προαγωγικών / Απολυτήριων Εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2018 θα αναρτηθούν την Τρίτη 12-6 , μετά τις 14:00 & οι τελικοί Έλεγχοι Προόδου θα δοθούν την Πέμπτη 14-6 , από 11:00 - 14:00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: Το ΥΠΠΕΘ προτίθεται να δώσει τη δυνατότητα στους/στις μαθητές/τριες που θα φοιτήσουν στη Γ΄ Γυμνασίου από το σχολικό έτος 2018-2019 να παρακολουθήσουν πρόγραμμα προετοιμασίας για την πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 (καλή γνώση της γλώσσας-‘’lower’’) στην αγγλική γλώσσα ή πρόγραμμα για την πιστοποίηση της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μετά το πέρας του ημερήσιου ωρολογίου προγράμματος, επί 3 διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως. Στο τέλος του σχολικού έτους οι μαθητές/τριες που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν δωρεάν στις εξετάσεις αγγλικής του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (επιπέδου Β2) ή στη διαδικασία πιστοποίησης της επάρκειας χρήσης των ΤΠΕ, για την οποία επίκειται η κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή.
Για τον σκοπό αυτό και τον ορθό και έγκαιρο προγραμματισμό των τμημάτων, καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που αποφοιτούν από τη Β΄ Γυμνασίου κατά το τρέχον σχολικό έτος και επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους σε ένα από τα δύο προγράμματα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη συνημμένη δήλωση και παραδίδοντάς την στο σχολείο την ημέρα παραλαβής του ελέγχου προόδου (ή μέχρι τις 12 Ιουνίου 2018) .

Δείτε και εκτυπώστε την δήλωση ενδιαφέροντος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι Έλεγχοι Προόδου για το Β' Τετράμηνο θα δοθούν την Πέμπτη 31 Μαϊου , από τις 12:00 έως 13:00.

Το θεατρικό εργαστήρι του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Μήδειες» , ένα διάλογο με τον αρχαίο τραγικό ποιητή Ευριπίδη και τη γερμανίδα συγγραφέα Κρίστα Βολφ με αφορμή το μύθο της Μήδειας και σας καλεί να συμμετέχετε στην πρόκληση μιας νέας, εναλλακτικής προσέγγισης του κλασσικού έργου και στο ερώτημα που τίθεται: Τελικά στον ιστό που υφαίνουμε, ποιος παγιδεύεται;
Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Ιουνίου, ώρα 20:00, στο σχολείο μας, Φαύνου και Ωρωπού στο Γαλάτσι.

 

Βαθμοί ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι Προαγωγικές / Απολυτήριες Εξετάσεις περιόδου Ιουνίου 2018 αρχίζουν την Παρασκευή 1-6 και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 6-6.

Καλή Επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας !

Εικ. 1 : Πρόγραμμα Εξετάσεων Ιουνίου 2018

 

Περίπατος Την Δευτέρα 21-5-2018 οι μαθητές της Β' Γυμνασίου επισκέφτηκαν το Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας και τη Βαρβάκειο Αγορά .

Εκπ/κή Εκδρομή Την Πέμπτη 10-5-2018 οι μαθητές της Α' Γυμνασίου επισκέφτηκαν το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας.

Φωτογραφίες του μαθητή Παλογιαννίδη Παράσχου (Α4)

Ανακοίνωση title= Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου την Κυριακή 20 Μαΐου 2018(ανακοίνωση).

Περίπατος Την Τετάρτη 16-5-2018 πραγματοποιήθηκε ο 5ος (και τελευταίος..) σχολικός περίπατος της χρονιάς στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα.

Ανακοίνωση title= ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019. Δείτε την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας(διαβάστε τις οδηγίες χρήσης).

Ανακοίνωση title= Ενόψει των ηλεκτρονικών εγγραφών των μαθητών της Γ' Τάξης για το Λύκειο(σχολ.έτος 2018-19), παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνων των μαθητών να προσέλθουν την Πέμπτη 10-5 & Παρασκευή 11-5 για να επικαιροποιήσουν τα προσωπικά στοιχεία τους(διεύθυνση , τηλέφωνο κλπ).

Περίπατος Η 3ημερη εκδρομή στη Σύρο για τους μαθητές της Γ΄Τάξης (26-28 Απριλίου) τελείωσε με τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις. Οι συνοδοί καθηγητές και καθηγήτριες εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την άψογη συνεργασία!


Περίπατος Την Δευτέρα 23-4-2018 οι μαθητές της Β' τάξης επισκέφθηκαν τον ιστορικό ναό του Αγ. Γεωργίου(Ομορφοκκλησιά) στο Γαλάτσι(χάρτης) , όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για την ιστορία του από την Διευθύντρια του σχολείου μας κα Προκοπίου και τον Υπεύθυνο Πολιτιστικών Θεμάτων του Δήμου Γαλατσίου κ. Ελευθερίου.

Περίπατος Την Παρασκευή 30-3-2018 πραγματοποιήθηκε ο 4ος σχολικός περίπατος της χρονιάς στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα.

Ευχές για το Πάσχα Ευχές για το Πάσχα

Περίπατος Την Παρασκευή 30-3-2018 πραγματοποιήθηκε ο 4ος σχολικός περίπατος της χρονιάς στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα.

Περίπατος Την Τετάρτη 21-3-2018 το Γ2 & Γ3 επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων.

Ανακοίνωση title= Σας ενημερώνουμε ότι η επίσκεψη των τμημάτων Γ3 & Γ4 στον Εθνικό Κήπο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21-3-2018 ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων.

Live Without Bullying Στα πλαίσια του προγράμματος "Live Without Bullying" που οργανώνει το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού (ΚΜΟΠ), έγινε ενημερωτική δράση για τους μαθητές της Β' Τάξης ( Πέμπτη 15-3-2018)

Graffiti Εφαρμοσμένα Καλλιτεχνικά από τους μαθητές της Α' Τάξης

Περίπατος Την Τρίτη 6-3-2018 το σχολείο μας επισκέφθηκε το Κέντρο Πολιτισμού Ι.Σ.Ν.

Ανακοίνωση title= Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 5/3/2018 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας έλεγχος Ατομικών Βιβλιαρίων Υγείας για τυχόν ελλείψεις δόσεων εμβολίων από το Γ.Ν.Ν.Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, στα πλαίσια του προγράμματος Σχολικής Υγιεινής. Παρακαλούνται οι μαθητές να προσκομίσουν το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας (εμβολίων) την ημέρα του ελέγχου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Σύμφωνα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής στη Σύρο , συγκεντρώθηκαν τρεις (3) προσφορές από ταξιδιωτικά γραφεία στην γραμματεία του σχολείου μας. Συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή η οποία αποσφράγισε , αποτύπωσε τις προσφορές και επέλεξε την προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου " @tHolidays" συντάσοντας σχετικό πρακτικό.

Γαλάτσι 22/02/2018

Η Διευθύντρια

Προκοπίου Ελένη

 

Περίπατος Την Τρίτη 13-2-2018 πραγματοποιήθηκε ο 3ος σχολικός περίπατος της χρονιάς στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα.

Εκπ/κή εκδρομήΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ( 26- 28 Απριλίου 2018 )

Kαταληκτική ημερομηνία : Πέμπτη 22-2-2018 και ώρα 12.00

 

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο Στα πλάισια της Ημέρας για ένα Ασφαλές Διαδίκτυο 2018 , το σχολείο μας οργανώνει επιμορφωτικές και ενημερωτικές δράσεις με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Εβδομάδα Ενημέρωσης για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Περίπατος Την Δευτέρα 5-2-2018 , η Α' και Β' τάξη σε εκπαιδευτικές επισκέψεις, τις πρώτες για το 2018. Πιο συγκεκριμένα:

 • στην Αρχαιά Αγορά (Α' τάξη)

 • στο Εθνικό Κέντρο Έρευνα Φυσικών Επιστημών "Δημόκριτος" (Β3 & Β4)

 • στο ΙΓΜΕ -Ινστιτούτο Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών (Β1& Β2)

Ανακοίνωση title= Ενημερωθείτε για όλες τις αλλαγές στα Γυμνάσια και Λύκεια από την τρέχουσα σχολική χρονιά (Εγγραφές , μετεγγραφές,φοίτηση, απουσίες κλπ) - ΦΕΚ 10645/ΓΔ4

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Οι Έλεγχοι Προόδου για το Α' Τετράμηνο θα δοθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου , από τις 11:00 έως 13:25.

Άσκηση Την Πέμπτη 18-1-2018 πραγματοποιήθηκε η Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Οδηγίες προστασίας!
Σκίτσο του μαθητή του Α4 ,Παλογιαννίδη Παράσχου

Σας ενημερώνουμε ότι το 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, δεν έχουν καμία σχέση με την διοργάνωση εκδήλωσης μαθητών , σε αναψυκτήριο στο Γαλάτσι την Παρασκευή 12-1-2018.

 

Καλή , όμορφη και χαρούμενη η νέα χρονιά!

 

Περίπατος Την Τετάρτη 13-12-2017 όλο το σχολείο σε εκπαιδευτικές επισκέψεις, τις τελευταίες για το 2017. Πιο συγκεκριμένα:

 • στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά (Α1 , Α2 , Α3(α))

 • στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών (Α3(β), Α4, Α5)
 • στο Μουσείο Φωταερίου (Β1 & Β2 )
 • στο ΙΓΜΕ -Ινστιτούτο Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών (Β3 & Β4)
 • στο STEM Education -Εκπαιδευτική Ρομποτική (Γ1 & Γ2)
 • στο VR PRoject - Προγράμματα Εικονικής Πραγματικότητας (Γ3& Γ4)

Αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα μας το Πρόγραμμα Eνημέρωση των γονέων & κηδεμόνων από τους καθηγητές του σχολείου :: κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ ::

Ωράριο ενημέρωσης γονέων

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα , Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, λόγω των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε το Συντονιστικό Μαθητών, πολλοί μαθητές συμμετέχουν στην αποχή από τα μαθήματα , ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχουν κανονικά στα μαθήματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Την φετινή σχολική χρονιά (2017-18) θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω σχολικές δραστηριότητες:

Άσκηση Την Τρίτη 28-11-2017 πραγματοποιήθηκε Άσκηση ετοιμότητας για σεισμό. Όλα έγιναν πολύ καλά και οργανωμένα και έτσι, όταν και αν γίνει οτιδήποτε , θα είμαστε έτοιμοι :-) !!

Oι μαθητές του σχολείου μας εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους την Δυτ. Αττικής με την συλλογή ρούχων και τροφίμων.

Περίπατος Την Πέμπτη 23-11-2017 πραγματοποιήθηκε ο 2ος σχολικός περίπατος της χρονιάς στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα.

Σας ενημερώνουμε ότι η ενημέρωση των γονέων από τους καθηγητές του σχολείου μας θα γίνεται ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ. Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί και ο αναλυτικός πίνακας ενημέρωσης για κάθε καθηγητή.

Περίπατος Την Πέμπτη 2-11-2017 όλο το σχολείο σε εκπαιδευτικές επισκέψεις. Πιο συγκεκριμένα:

 • στον Βοτανικό Κήπο (Α' τάξη )

 • στον Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (Β' τάξη)
 • στο Θέατρο Διονύσου (Γ1& Γ2 )
 • στο Αμφιαράειο (Γ3& Γ4)

Από την παρέλαση του σχολείου μας για την Επέτειο του OXI στο Γαλάτσι (Σάββατο 28-10-2017)

Αφιέρωμα στη σχολική εορτή για την Επέτειο του ΟΧΙ (Παρασκευή 27-10-2017)

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα , Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, λόγω των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε το Συντονιστικό Μαθητών, οι περισσότεροι μαθητές συμμετέχουν στην αποχή από τα μαθήματα .

Με βάση την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την λειτουργία ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ για το σχολικό έτος 2017-18, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν την παρακολούθηση των μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας :

 • Αρχ. Ελληνική Γλώσσα & Γραμματεία
 • Νεοελληνική Γλώσσα & Γραμματεία
 • Μαθηματικά
 • Φυσική
 • Χημεία
 • Αγγλικά

μπορούν να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στη Γραμματεία του σχολείου μέχρι και την Δευτέρα 30-10-2017

Ανακοίνωση Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα (7-22 Οκτωβρίου 2017) , θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια με θέματα :

 • Προγραμματισμός Smartphones (Android)
 • Προγραμματισμός με Πλακίδια

Ανακοίνωση Στο Κέντρο Υγείας , απέναντι από το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", παρέχεται δωρεάν εμβολιασμός για τα παιδιά , τις παρακάτω μέρες και ώρες:

 • Δευτέρα : 10-12
 • Τρίτη έως Παρασκευή: 12 - 13:30

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21320688992

Περίπατος Την Τετάρτη 11-10-2017 πραγματοποιήθηκε ο 1ος σχολικός περίπατος της χρονιάς στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για των ανάδειξη του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου. H τελική σύνθεση είναι:

Σύνθεση 15μελούς Συμβουλίου

1
Λαμπράκης Βασίλειος
Πρόεδρος
2
Πεόγλου Αλέξανδρος
Γραμματέας
3
Μέμος Σταύρος
Ταμίας
4
Λυμπερόπουλος Θάνος
μέλος
5
Δομάζος Γεώργιος
--//--
6
Βληκίδης Χρήστος
--//--
7
Τσάτσης Κωνσταντίνος
--//--
8
Παπαζαφειρόπουλος Παναγιώτης
--//--
9
Σταράκης Μιχάλης
--//--
10
Ανδρεαδάκης Χρήστος
--//--
11
Ανδρής Παντελής
--//--
12
Στασινοπούλου Μιχαέλα
--//--
13
Παππά Ειρήνη
--//--
14
Σκαλτσή Κάλλια
--//--
15
Πουλόπουλος Γιώργος
--//--
16
Κιουβρέκης Ιωάννης
Αναπληρ. μέλος
17
Καστρίτης Θεοδόσης
--//--
18
Λαζαροπούλου Μελιτίνη
--//--
19
Βλάχος Ναπολέων
--//--
20
Καλογεράς Άρης
--//--

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!

 

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού (Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017) με εκδρομή στο Κορωπί (Αθλητικό κέντρο San Siro) όπου :Διεξήχθησαν αγώνες βόλλευ , μπάσκετ , ποδοσφαίρου,πινγκ-πονγκ & τοξοβολίας μεταξύ των μαθητών


Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για των ανάδειξη των 5μελών συμβουλίων όλων των τμημάτων. Τα αποτελέσματα :

Τμήμα
Πρόεδρος Γραμματέας Ταμίας Μέλη (2)
Α1

Βιντζηλαίου Α.
Βουκάκη Κ.
Βληκίδης Χ. Αλεξίου Χ. Γεωργιάδου Α.
Α2

Δομάζος Γ. Καρτσόλης Π. Ζήκου Α. Γρατσάνη Γ. Καββαδάς Σ.
Α3

Μαντζουράτος Σ. Μαρτζάκλη Δ. Κρινής Σ. Λυμπερόπουλος Χ. Μανώλης Π.
Α4

Σιδέρης Β. Σούρμπης Γ. Σιέμος Ε. Σεφερίδη Κ. Σουβατζίδης Γ.
Α5

Τσάτσης Κ. Σταράκης Δ. Σωτηροπούλου Τ. Φίλιος Χ. Φοίτος Δ.
Β1

Βεγιάννη Α. Δεουδές Γ. Αυγερινού Α. Καϊμάκη Α. Γκούτη Μ.
Β2

Καλοκαιρινού Μ. Κιουβρέκης Γ. Παναγόπουλος Σ. Κουκουλάρης Γ. Κελιδης Φ.
Β3

Μυγδαλιός Ε. Λούμος Π. Παναγιωτοπούλου Μ. Μπαλατής Ε. Μαγκαφάς Α.
Β4

Φιλιππίδου Δ. Τσίλης Ν. Σιμάτου Σ. Ράπτη Α. Σπυροπούλου Μ.
Γ1

Θανάση Β. Αναγνώστη Χ. Κιτσοτόλης Ι. Αλεβίζου Π. Ανδρεαδάκης Χ.
Γ2

Καστρίτης Θ. Μουστάκη Ε. Μαθιουδάκης Π. Λαμπράκης Β. Μπαρδάνης Α.
Γ3

Πεόγλου Α. Λυμπερόπουλος Θ. Ρηγόπουλος Π. Νικολακάκου Ε. Ντέκας Χ.
Γ4

Χαλκίδης Θ. Τελωνιάτη Π. Σταθοπούλου Σ. Σταράκης Μ. Τιμότσκο Ν.

Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών.

Με δεδομένο ότι η μητρική μας γλώσσα αποτελεί την αφετηρία στη διαδικασία της μάθησης, ξεκινάμε τη συναρπαστική διαδρομή στο σύμπαν της πολυγλωσσίας. Στόχος της εκδήλωσης να έρθουμε σε επαφή με διάφορες ξένες γλώσσες, να διακρίνουμε τις ομοιότητες και τις διαφορές ανάμεσά τους και να ταξιδέψουμε στις χώρες που μιλιούνται. Όλα αυτά σε μια διασκεδαστική διαδρομή στους χώρους του σχολείου με ενδιάμεσους σταθμούς-δραστηριότητες, που καλούν τους μαθητές της Α’ τάξης με τη βοήθεια συμμαθητών τους από την Γ’ τάξη να ενημερωθούν και να μάθουν παίζοντας.

Σχόλια των μαθητών που πήραν μέρος

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α Τάξης στον χώρο του σχολείου μας.

Σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Γαλατσίου , την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 το σχολείο θα λειτουργήσει μέχρι τις 12:00 λόγω ΚΑΥΣΩΝΑ.

Πάλι μαζί στο σχολείο για τον παραδοσιακό Αγιασμό.Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά για όλους τους μαθητές , τις μαθήτριες και τους καθηγητές!!

 

Η νέα σχολική χρονιά έφτασε!!Ο Αγιασμός θα γίνει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 08:30πμ!!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού , το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη , από τις 8.30 έως τις 14.00.

Καλό Καλοκαίρι

1. αρχείο με τα νέα σχολικού έτους 2016-17

2. αρχείο με τα νέα παλαιότερων ετών (πριν το 2016)